Ansiktsbehandlingar

Vi arbetar vid våra ansiktsbehandlingar med produkter ifrån Exuviance som är inriktade mot avancerad hudvård och jobbar med olika typer av syror som ger fantastiska resultat! Vi skräddarsyr alla behandlingar med produkter så de ska passa just dig och din hud. Vi arbetar målinriktat och gör behandlingsprogram som fungerar för dig och din livsstil och hjälper dig hitta vägen till en sund och pigg hud och ge dig en avstressande behandling.

Exuviance
Behandling Pris
Ansiktsbehandling LYX 90 1.100 kr
En lite längre och lyxigare behandling där du kan inleda behandlingen med en lite kortare ryggmassage eller skalpmassage, sedan kommer vi bland annat rengöra ditt ansikte noggrant, göra en hudanalys, AHA-syra peeling, vapozon (ånga), djuprengöra med portömning, lägga en guldmask och sedan en skön avslappanande ansiktsmassage bland annat.
Ansiktsbehandling LYX 60 800 kr
En lite lyxigare behandling där du kan inleda behandlingen med en kortare skalpmassage eller handmassage, vi rengör sedan ditt ansikte noggrant, gör en hudanalys, AHA-syra peeling, vapozon (ånga), djuprengöra med portömning och applicera vår fantastiska guldmask bland annat!
Ansiktsbehandling 90 900 kr
Vi anpassar alltid våra behandlingar och produkter efter din huds behov, i en 90 minuters ansiktsbehandling ingår bland annat rengöring, hudanalys, vapozon (ånga), portömning, klinik mask vald efter din hud och en avslappnande ansiktsmassage.
Ansiktsbehandling 60 650 kr
Vi skräddarsyr din behandling och ger din hud precis vad du behöver! I denna behandling så fokuserar vi på att ge din hud vad den behöver just nu och gör en uppfräschning. I en 60 minuters ansiktsbehandling ingår bland annat rengöring, hudanalys, vapozon(ånga), portömning och en mask vald efter din hudtyp och hudtillstånd.
Djuprengörande portömning (30 min) Ansikte 350 kr
Den här behandlingen passar dig som har lite tid och som lätt får orenheter i din hud, vi arbetar med att rengöra noggrant, vapozon (ånga) och sedan en djuprengörande portömning av huden.
Djuprengörande portömning (30 min) Rygg 350 kr
Den här behandlingen passar dig som har lite tid och som lätt får orenheter i din hud, vi arbetar med att rengöra noggrant, vapozon (ånga) och sedan en djuprengörande portömning av huden.
AHA-behandling 30 350 kr
Denna behandling passar den med lite kort om tid men som endå vill ha en snabb uppfräschning av huden och få lite lyster. Vi rengör din hud noggrant och penslar sedan med AHA-syra peeling, vi avslutar med ögonkräm, serum och dagkräm. Vi rekommenderar att denna behandling görs i en kur med lite kortare intervaller mellan behandlingarna.
AHA-kur 6 gånger 30 1.900 kr
Denna behandling passar den med lite kort om tid men som endå vill ha en snabb uppfräschning av huden och få lite lyster. Vi rengör din hud noggrant och penslar sedan med AHA-syra peeling, vi avslutar med ögonkräm, serum och dagkräm. Vi rekommenderar att denna behandling görs i en kur med lite kortare intervaller mellan behandlingarna. Du gör din första bokning själv och vid ditt första behandlingstillfälle hos oss bokar vi in resten av behandlingarna tillsammans.