Hur går behandlingen till?

Innan behandling genomför vi Alltid en konsultation, där kommer vi göra en bedömning av din tatuering, dina önskemål, gå igenom behandlingen och självklart svara på dina frågor och funderingar du har kring detta. Vi kommer även att testskjuta ett litet område för att se så din hud inte reagerar på denna typ av behandling.
-Behandlingen i sig att göra en tatueringsborttagning består av ett laserljus som blir omvandlat till värmeenergi och detta spränger bläckpartiklarna i din tatuering till miljontals små, mikroskopiska partiklar som din kropp sedan tar hand om och för ut ifrån kroppen.

Om vår lasermaskin Q-terra Q10

Detta är den enda lasermaskinen i världen med en äkta tvillingpuls. Med en tvillingpuls menas det att varje puls som ges ifrån maskinen består av två identiska laserpulser som sänds med endast få mikrosekunders mellanrum, man får därför en väldigt stark effekt av behandling med en Q-terra Q10 men ingen som helst påverkan på kringliggande hud. Vår utrustning är dessutom CE-certifierad för medicinskt bruk, vi har endast personal som innehar laserutbildning samt lasercertifikat.
Att använda sig utav en laser med tvillingpuls gör det möjligt att ta bort en tatuering på hälften så många behandlingar som med en tatueringslaser med singelpuls utan någon som helst påverkan på huden. Q-terra Q10 tillhör stolt den senaste generationen; Q-switchade Nd YAG-lasermaskiner.
Vår Q-terra Q10 kan dessutom behandla Alla tatueringsfärger!

Hur många behandlingar krävs för att få tatueringen att försvinna?

Mycket beror på din hudfärg, vad för typ av färgpigment som använts i tatueringen, ålder på din tatuering, färger och hur djupt den ligger i huden. På endast 4-6 behandlingar så försvinner tatueringen med Q-terra Q10, alltså något som gamla lasermaskiner ibland kan trippla behandlingstillfällena med (10-12 ggr). Vi erbjuder en resultatgaranti för svarta samt röda tatueringar på max 6 behandlingar. Det betyder alltså att om din tatuering skulle kräva fler behandlingar så är dekostnadsfria efter det sjätte tillfället hos oss.

Tar huden skada och kan få ärrbildning av behandlingen?

Vi kan stolta svara Nej du får inga ärr av vår lasermaskin! Vår laser angriper endast pigmentet i din tatuering och inte huden. Man kan vara svullen och lite öm några dagar efter sin behandling, det kan även för vissa uppstå små vätskeblåsor och en förutsättning att inte få någon typ av ärrbildning är det otroligt viktigt att du noggrannt följer eftervården du får med dig hem efter behandling.

Vem kan göra behandlingen?

  • - Du måste vara frisk vid behandlingstillfället då kroppen kommer att jobba för fullt efteråt för att arbeta bort det spränga pigmentet
  • - Du får inte ha någon hudsjukdom, eksem eller dylikt i behandlingsområdet
  • - Du får inte vara gravid eller amma
  • - Vi tar inte bort tatueringar närmare än 2,5 cm ifrån ögat
  • - Du får inte äta någon medicin som skapar en ljuskänslighet eller äta något som är blodförtunnande.

Hur känns själva behandlingen?

Det är väldigt individuellt hur man upplever behandlingen och mycket beror också på var tatueringen sitter, men det kan tyvärr göra ont, dock besitter vi en såpass snabb maskin så smärtan är över på endast ett par sekunder. Vi rekommenderar alltid i våra konsultationer att man köper Emla salva på apoteket inför behandlingen och applicerar på området 2 timmar innan för att bedöva inför behandlingstillfället.

Tatueringsborttagning för svart samt röd färg

Behandling Pris
Tatueringsborttagning, Large (10x15cm) 2.290 kr
Tatueringsborttagning, Large (15x15cm) 2.690 kr
Tatueringsborttagning, Medium (10x10cm) 1.990 kr
Tatueringsborttagning, Medium (5x10cm) 1.590 kr
Tatueringsborttagning, Small (2x5cm) 890 kr
Tatueringsborttagning, Small (5x5cm) 1.290 kr
Tatueringsborttagning, X-Large (15x20cm) 2.990 kr
Tatueringsborttagning, X-Large (20x20m) 3.290 kr

Tatueringsborttagning för färgade tatueringar

Behandling Pris
Tatueringsborttagning, Large (10x15cm) Färgad 3.290 kr
Tatueringsborttagning, Large (15x15cm) Färgad 3.690 kr
Tatueringsborttagning, Medium (10x10cm) Färgad 2.590 kr
Tatueringsborttagning, Small (2x5cm) Färgad 1.890 kr
Tatueringsborttagning, Small (5x5cm) Färgad 2.290 kr
Tatueringsborttagning, X-Large (15x20cm) Färgad 3.990 kr
Tatueringsborttagning, X-Large (20x20cm) Färgad 4.290 kr